UncategorizedUudisedTaas rikkamad

aprill 24, 20170

Pühapäeval alustasid meie FC Kose (07) poisid noorte Eesti meistrivõistlusi ning tegu oli klubi jaoks ajaloolise teoga – varem pole nii noored poisid meie vapp rinnal veel meistrivõistlusi mänginud!

Esimeses mängus tulid meile külla Viimsi MRJK II (07) võistkonna noored pallurid. Vahva mängu, kus võimalusi oli mõlemal poolel ja emotsioone kuhjaga, kallutasid seekord enda kasuks külalised. Lõppskoor oli 6:2 vastaste kasuks, kuid mängupildiga jäid ka meie treenerid rahule ja tähtis oli harjumatult suurel väljakul ennast mugavalt sisse seada.

Treener Rene: “Jääme esimese mänguga väga rahule, poisid olid tublid. Treenime endiselt saalis ning teatud asjadega läks aega, et harjuda, kuid tulime sellega toime. Seadsime poistega koos enne mängu eesmärgid ja neid suudsime üsna hästi platsil ellu viia, loomulikult jäi ka parandamise ruumi. Tablool väljenduvatest eesmärkidest olime seadnud värava löömise ning selle tegime topelt hästi ära!”

Järgmise mängu peab FC Kose (07) juba reedel, kui minnakse külla Nõmme Kalju FC III (07) võistkonnale. Rõõmu ja indu poistele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud