UncategorizedUudisedPakri SK Alexela 0:2 FC Kose

aprill 26, 20170

Peale pisikest pausi kohtusime Paldiskis kohaliku SK Alexelaga. Marulise tuulega toimunud kohtumises lõime mõlemal poolajal ühe värava ja võitsime 2:0. Esimesel poolajal olime vastasest paremad ja omasime mitmeid häid võimalusi, millest ühe Ken Metsis realiseeris. Teisel seevastu mängisime vastutuult ja vastased domineerisid sisuliselt terve aeg, meie õnneks suutsime neli minutit enne lõppu vastasele värava lüüa. Esimene värav FC Kose särgis Kent Ausile ja debüüt Karl Oskar Tintsele (2000)!

FC Kose: Erlend Rohtsaar, Martin Viiklaid (Karl Oskar Tintse), Kaivar Kull, Timo Nikitin, Jorge Veeoja (Rando Vilbiks), Markos Leppik (Jaagup Jaanovits), Sven Tomson, Martti Pent, Madis Rosar, Tauri Tamm, Ken Metsis (Kent Aus).
Väravad: Ken Metsis ja Kent Aus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud