UncategorizedUudisedU9 | Poisid tegid klubi ajalugu!

mai 22, 20170

Möödunud laupäeval astusime taas ühe sammu klubi ajaloos edasi kui U9 Eesti meistrivõistluste mängus astusid väljakule FC Kose (09) poisid!

Kunagi varem pole nii noored poisid meie klubi värve meistrivõistluste raames esindanud. U9 mängib piirkondlikke turniire ning esimesena korraldas meie alagrupist FC Flora. Kahele Flora võistkonnale lisaks on meiega madistamas Kuusalu Kalevi järelkasv.

Põnev päev nii treeneritele kui lastele möödus väga kiiresti ning paljude uute emotsioonide saatel. Lõpetuseks olid kõik rahul ja kogemuse võrra rikkamad. FC Flora kahele võistkonnale, kes oluliselt rohkem ka võistlustel käinud, hetkel jaks peale ei hakanud ning sealt saime palju informatsiooni. Kuusaluga oli juba jõukohasem mäng, kuid haarava kohtumise võit kuulus siiski vastastele seisuga 4:2. See aga tähendas, et olime löönud juba esimesel võistlusel ka oma esimesed väravad, mis poistele ja treeneritele ainult indu juurde süstib!

Treener Rene: ” Esimene võistlus poistel ning meie eesmärk oli, et nad õpiksid võistlusmomendil oma emotsioonidega hakkama saama. Eks natuke läkski sinna aega, kuid poisid muutusid julgemaks ning hiljem suutsid juba mängida sellisel tasemel nagu nad treeningul seda teevad. Saime palju infot, millega edasi töötada ning peamine oli, et poistele turniirist hea tuju ja tahtmine jääks! Usun, et kõik läks hästi ja poisid olid rõõmsad!”

Selle vanuseklassi järgmine turniir toimub eeldatavasti juunikuu esimeses pooles ning siis korraldame mängupäeva juba meie ise! Treenerid ja klubi tänavad lapsevanemaid, kes poisid Kotka staadionile aitasid ja neile kaasa elasid! Järgmise korrani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud