UncategorizedUudisedU11 | Koduväljakul suur võit

august 16, 20170

Pühapäeval võõrustasid meie noortevõistkonnad oma vastaseid kodusel Kose Gümnaasiumi staadionil. Kell 10:30 astusid esimesena väljakule FC Kose (07) poisid, kes mängisid Nõmme Kalju FC III (07) võistkonna vastu. Kevadel oli ajalooline esimene võit just nende vastu saavutatud.

Mäng algas võrdselt ning võimalustest kaugemale oranžid ei jõudnud. Pärast väikest äratust suudeti siiski ka seekord jõudude vahekord paika loksutada. Näidati ründavat ja enesekindlat mängu palliga ning lõpuvile kõlades oli tasuks 9:0 võit. Poisid olid tublid!

Treener Rene: “Alustasime natukene ümmarguselt, hoidsime palli, kuid ei rünnanud väravat. Kui Kaur esimese ära lõi, said poisid krambist üle. Parandamise ruumi on kindlasti, arutasime ja jõudsime järeldusele, et 2/3 mängisime head jalgpalli ja selline 15 minutit oli keskmine. Samas on hea näha, et liigume õiges suunas, sest kevadega võrreldes oli mängupilt tunduvalt muutunud. Teeme koos pingutusi edasi ja kui poisid samamoodi pühenduvad, siis läheme ainult edasi!”

Järgmine kohtumine toimub alles 27.08 kui külla tulevad FC Flora Rohevalged (07). Sellel nädalal pidanud olema kohtumine lükkus 6.09 kuupäevale ja toimub A. Le Coq Arena kõrval asuval Nike Arenal kell 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud