UncategorizedUudisedEsindusmeeskond alustas võiduga!

aprill 2, 20170

FC Kose esindusmeeskond sõitis laupäeval Valtu, et madistada Raplamaa JK II võistkonnaga. Eelmisel aastal saadi neljandas liigas teine koht ja tõusti ühe taseme võrra kõrgemale, siis kandis meeskond veel Raplamaa JK Märjamaa nime. Võistkond on duubliks II liigas mängivale Raplamaa JK-le.
Esimesel poolajal domineeris mängu pigem kodumeeskond, esimese poolaja parimateks momentideks oli vastaste üks-üks rünnak, mis algas juba keskjoonelt, meie õnneks oli Erlend ülesannete kõrgusel ja päästis päeva. Meie parim moment tuli nurgalöögist, kui vastaste väravavaht tegi joonelt ilusa ühekäetõrje.
Teisel poolajal olid rollid vahetunud ja meie omasime initsatiivi, mis õnnestus alles üleminutitel võiduks vormistada! Madis tsenderdas palli kasti, kus see takerdus kaitsemängija käe vastu. Kohtunik määras penalti ja Madis realiseeris penalti, saates väravavahi ühele ja palli teisele poole. Esimesest mängust raske aga emotsionaalne võit käes!
Raplamaa JK II vastu tegid debüüdi: Markos Leppik (2001), Rando Vilbiks (2001) ja Tauri Tamm (1996).

Mehed alustasid võidukalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud