UncategorizedUudisedFC Kose (05) käis Raasiku Cupil!

märts 21, 20170
FC Kose, pildilt puudub Adrian.

Laupäeval, 18.03 käisime FC Kose (05) kahe võistkonnaga Kehras, Raasiku Joker Cupil. Kaks võistkonda selleks, et kõik lapsed saaksid piisavalt palju mänguaega ja kogemusi enne hooaja algust. Startisime hommikul 9.00 Koselt, kokku 17 last.

Võistkonnad jaotati nelja kolmeliikmelisse alagruppi.

FC Kose I kaotas esimeses mängus väga hea soorituse järel 0-1 JK Tallinna Kalev Jüri II, lõime kaks posti ja ühe lati aga pall väravasse ei läinud, JK Kuusalu Kalev II vastu kaotasime 1-4. Turniiri esimese ja teise koha jagasid lõpuks samad meeskonnad, saame öelda, et saime väga tugeva alagrupi, kus esimese mängu ebaõnn maksis valusalt kätte. Grupis kolmas koht ja hakkasime mängima IX-XII koha peale. Esimeses playoff mängus alistasime 2-0 JK Tallinna Kalev Jüri I meeskonna ja viimases mängus IX koha peale 2-0 Anija Unitedi võistkonna. Alumisest tabelist õnnestus võtta maksimum.

A alagrupp FC Kose I JK Tallinna Kalev Jüri II JK Kuusalu Kalev II Punktid Väravate vahe Koht
FC Kose I 0:1/0 1:4/0 0 1/5 3
JK Tallinna Kalev Jüri II 1:0/3 1:0/3 6 2/0 1
JK Kuusalu Kalev II 4:1/3 0:1/0 3 4/2 2

FC Kose II viigistas 1-1 JK Kuusalu Kalev I ja võitsime 2-0 Raasiku FC Joker II vastu. Sellest piisas, et enda alagrupp võita, see tähendas mänge I-VIII kohale. Playoffis läksime kokku Harju JK Peetri võistkonnaga, kellelt tuli võrdses mängus 0-2 kaotus vastu võtta, see tähendas, et kahjuks olime esinelikust väljas. Järgmise mängu võitsime, peale normaalaega 0-0, penaltitega 3-2 Põhja-Tallinna JK Volta vastu ja saime õiguse mängida V-VI koha peale. Viimases, viiendas mängus meil enam jaksu ei olnud ja kaotasime 0-2 JK Vasalemmale. Viimased kaks võistkonda on meie vastased ka 9.04 algaval liigahooajal. Tasuks VI koht!

D alagrupp FC Kose II JK Kuusalu Kalev I Raasiku FC Joker II Punktid Väravate vahe Koht
FC Kose II 1:1/1 2:0/3 4 3/1 1
JK Kuusalu Kalev I 1:1/1 1:0/3 4 2/1 2
Raasiku FC Joker II 0:2/0 0:1/0 0 0/3 3

Lõppjärjestus:
1) JK Tallinna Kalev Jüri II
2) JK Kuusalu Kalev II
3) Raasiku FC Joker I
4) Harju JK Peetri
5) Vasalemma JK
6) FC Kose II
7) JK Kuusalu Kalev I
8) Põhja-Tallinna JK Volta
9) FC Kose I
10) Anija United
11) JK Tallinna Kalev Jüri I
12) Raasiku FC Joker II

FC Kose klubi ja (05) treenerid tänavad lapsevanemaid, kes aitasid meid turniirile ja omadele kaasa elasid! Suured tänud ka korraldajatele ning aitäh kutsumast!

Turniir on lõppenud, kogemused omandatud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud