UncategorizedUudisedU11 liigas ajaloo esimene võit

aprill 30, 20170

FC Kose (07) poisid teenisid reedel Tallinnas oma esimese võidu meistrivõistlustel, kui suudeti resultatiivsed olla Nõmme Kalju FC III (07) võistkonna vastu. Ajalooline tulemus läks kirja 5:1 võidunumbritega!

Hooaja teises mängus kohtusime Hiiu staadionil nõmmekatega ning saime mõnusal kunstmurul palli mängida. Läbi tipptunni liikluse jõudsime staadionile vähe hiljem kui plaanitud, kuid jõudsime vajalikud toimetused siiski tehtud. Enne mängu seadsime omale eesmärgid ja läksime heas tujus väjakule. Poolaja suutsime 2:0 eduseisus lõpetada ning teisel mängupoolel lisasime veel kolm. Skoorist tähtsam oli seik, et poisid mõistsid ilusti situatsioone, mida me parandada tahtsime ja täitsid ülesandeid tublilt. 5:1 võit andis enesekindlust ja indu juurde, et treeningutel edasi harjutada!
Treener Sander: “Tulemus on tore ja poisid kindlasti said sellest palju positiivset, aga tähtsad olid tulemuseni viinud mängulised asjad, mida jälle natuke paremini suutsime teha! Poistega leppisime eesmärgid kokku ja mängus täitsid nad neid väga korralikult. Rõõmu ja head tuju täna jätkus!”

Teenerid ja klubi tänavad lapsevanemaid, kes meile kaasa tulid elama ja poisid mängule transportisid! Järgmine kohtumine juba 7.05 Kose Gümnaasiumi staadionil kui külla tulevad FC Flora Rohelised võistkond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud