UncategorizedUudisedU11 jätkas tublilt!

mai 8, 20170

Pühapäeal mängisid FC Kose (07) poisid oma kolmanda mängu liigas ning hea tuju saatel näidati väga tublit mängu. Tasuks poistele 6:1 võit FC Flora Rohelised võistkonna üle ning hooaja teine võit!

Hommikul 10:30 avavile saanud kohtumine algas kohe põnevalt ja lustliku tempoga. Meie esimesed rünnakud õnnestusid paremini ja pääsesime juhtima. Pärast 2:0 eduseisu suutsid florakad ühe tagasi lüüa ning põnev heitlus jätkus. Enne poolajale minekut õnnestus meil veel üks värav vormistada ja 3:1 eduseisul vaheajale minna!

Teisel 25 minutilisel poolajal mängisime väga hästi ja täitsime oma ülesandeid eeskujulikult. Meie kolmele tabamusele seekord Floral vastata ei õnnestunud ja poisid võisid teise võidu üle rõõmustada. Lõppseis 6:1 oli auga välja teenitud.

Treener Rene: ” Olime täna palliga väga tublid. Oleme harjutanud, et suudaksime tekitada olukordi, kus pall liiguks sööduga surve alt välja – ühelt äärelt teisele, kus rohkem ruumi. Täna poisid näitasid, et liigume õiges suunas. Üks eesmärk jäi poistega küll natuke ka täitmata, aga me leppisime juba kokku, et üritame selle järgmisel korral ära teha,” leidis treener ka parandamise ruumi. ” Väga vahva oli, et paljud vanemad olid mängule kaasa elamas ja poisid nautisid oma fännide julgustust täiel rinnal. Aitäh!”

Järgmise kohtumise peab FC Kose (07) juba eeloleval pühapäeval, kui sõidetakse Kotka staadionile külla FC Flora Rohevalged võistkonnale. Mäng algab Linnu tee 5 (Tallinn) kell 16:30. Kohtumiseni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud