UncategorizedUudisedMeeskond murdis kodus Kärdla

mai 23, 20170

Väga tegusa ning ilusa nädalavahetuse lõpetas meeskond, kes võitis hea mänguga koduväljakul Kärdla LMi 3:0!

Kaugelt kohale sõitnud hiidlased tulid mandrile seni väga tugevate esituste saatel. Kärdla oli seni seitmest mängust võitnud lausa viis ning löönud keskmiselt 3,0 väravat vastaste võrku. Seega oli oodata väga rasket ja tulist lahingut!

Suurepärane ilm ning meeldivalt arvukas pealvaatajate sektor sai ilusa jalgpalliõhtu! Meie poolelt oli erinevatel põhjustel paar tavapärast alustajat puudu, kuid mängupäeval saime ka häid uudiseid: ründaja Kalle Mihkelson jooksis üle pika aja pärast seljahädasid taas meie särgis väljakule ning kindlasti saime sellest uudisest tuju juurde!

Järele mõeldes võib öelda, et panime tulemusele aluse mängu stardiga. Alustasime tõeliselt tempokalt ja näitasime väga head minekut. Paremal äärel kollitas vastaseid meie välejalg Madis, keskel kontrollisid olukord Sven ja Kaspar ning kaitsenelik oli eksimatu!

Suutsime mängu ohjata, kuid tekkinud võimalusi väravaks esialgu realiseerida ei õnnestunud. Küll suutsime kulutada palliga mängides vastaste energiat, kes hoolega kaitsetööd pidid tegema. Saime mängu murrangu! Madis leidis keskväljalt suurepärase sööduga vastaste selja tagant Kalle, kes näitas, kuidas hea vein seistes ainult paremaks läheb! Kindlalt üks-üks olukord tagumise posti äärde ja seis meile – 1:0!

Vastaste esimese poolaja parim võimalus tuli kauglöögist, mis poti äärde sihile hakkas jõudma, kuid Erlendil õnnestus hea hüppega pommlöök meie õnneks tõrjuda. Enne puhkepausi tekkis võimalus ka eduseisu duubeldada, kui vastaste kastis tekkinud segaduse järel kohtunik penaltipunktile osutas ning meie kasuks vilistas. Kahjuks suutis vastaste väravavaht sellel korral hea tõrjega Madise ürituse nurjata. Poolaeg 1:0 meile!

Teisel kolmveerandil oli mängus momente, kus oleks vabalt ka Kärdla mängu tagasi saada, kuid endiselt omasime meie väikest initsiatiivi. Suurema pinge saime maha kui hea läbisööduga seekord Madise lippama saatsime. Kaitseliini taha pääsenud ääreründaja ei eksinud, pall puurilukust mööda ja võrku – 2:0!

Mäng natuke rahunes ja tundus, et hiidlased olid nüüd lähedal murdumisele. Vastaste ridades oli pingeid ning kuigi otsiti väravat, ei toiminud nende mäng loodetud viisil. Seda võimalust mäng otsustada ei saanud me kasutamata jätta. Kümmekond minutit enne lõppu saimegi pinged lõplikult maha! Vasakult äärelt pääses hästi läbi vahetusest sekkunud Rando Vilbiks, kes hea sööduga väravaesiselt taaskord Rosari leidis. Külmavereliselt suunas ründemees palli ülanurka ning lõpetas sisuliselt mängu – 3:0!

Viimastel minutitel otsis Kärdla auväravat ja meie lisa, kuid erilisi võimalusi enam ei tekkinud. Lõpuvile kõlades võis täna hea mängupildi ja suurepärase skooriga väga rahule jääda!

Treener Pelle Pohlak: ” Mängisime hea mängu. Kaitses tegid kõik – Markos, Martin, Martti ja Jalmar – suurepärase partii. Keskel oli jõudu ja mõistust ning äärtel ning ründes teravust. Erlend tegi ühe väga tähtsa tõrje samuti. Tõestasime ka endile, et suudame head jalgpalli mängida ja oskused on olemas!”

Järgmise kohtumise peab FC Kose võõrsil 25.05 kui külla minnakse vanale tuttavale JK Kernu Kadakas võistkonna näol. “Saab olema raske mäng, sest vastas on väga kogenud meeskond. Peame endast parima andma ning sama julgelt mängima ja siis tuleb ka loodetud tulemus,” vaatas treener eesootavale lahingule.

Meeskond tänab Kärdla meeskonda mängu ning publikut toetuse eest! Kohtumiseni!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud