UncategorizedUudisedU11 | FC Kose (07) tegi liigas esimese nullimängu!

juuni 6, 20170

Pühapäeval kohtusid meie U11 poisid kodusel Kose Gümnaasiumi staadionil JK Puuma võistkonnaga. Võrdse ja mõlemapoolsete võimalustega mängu võitsime 2:0 ning tegime läbi ajaloo esimese nullimängu liigas! Tublid!

Esimese hooaja VI voorus õnnestus poistel täita järjekordne väike eesmärk, milleks oli hoida oma värav puutumatuna. Rünnakul on suudetud väga hästi mängida ning üsna ladusalt väravaid kombineeritud. Seni kaitsemängus polnud õnnestunud väravat lukku keerata.

Treener Sander: ” Poisid olid tublid! Üks ülesanne sai nullimänguga jällegi täidetud, kuid eks neid asju on meil veel palju, mille poole püüelda!”

Treener Rene:” Tore, et suutsime taga nulli hoida, sest paar mängu pidime seda ülesannet uuesti üritama. Samas see näitab, et poisid aina enam elavad sisse, sest tegelikult me otseselt kaitsemänguga veel tegelenud ei ole. Rohkem mõtleme väljakul peaga kaasa ja teeme järjest rohkem õigeid otsuseid. Poisid liiguvad õiges suunas!”

Järgmise mängu, mis on esimese ringi viimaseks kohtumiseks, peab FC Kose (07) 18. juunil kui külla sõidetakse FC Levadia Valge (07) võistkonnale! Mäng algab Maarjamäe kunstmuruväljakul kell 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud