UncategorizedUudisedU11 | Suure võiduga puhkusele!

juuni 19, 20170

Eile mängisid meie FC Kose (07) poisid oma esimese ringi viimase kohtumise, et teenitud suvepuhkusele minna. Ilus ilm ja hea tuju tagasid poistele positiivse tulemuse ning FC Levadia Valge (07) võistkond sai Maarjamäel 7:1 seljatatud!

Sellega sai esimene liigahooaeg meil poole peale ning seni on poisid väga tublit mängu näidanud. Seitsmest kohtumisest on kirjas viis võitu ning kaks kaotust. Väravaid on kõmmutatud isuga, neid on kokku õnnestunud sepistada lausa 29. Endale on nende mängudega lastud lüüa 14 tabamust.

Treener Rene: “Hooaja esimese poolega jääme väga rahule. Saalist tulles läks natuke aega, et muruväljakul ja suuremal platsil harjuda, kuid poisid on visad olnud ja uute olukordadega toime tulnud. Tegime kõvasti tööd, et suudaksime vaba ruumi leida ja pallid ka sinna toimetada. Oleme pika tee alguses, kuid suund ja arengukiirus on õiged! Kiidan kõiki poisse, sest treeningutel ja mängudel on korralikud kohal käidud. See näitab, et poisid on südamega asja kallal.”

Võistkond on näidanud head vaimu. Mänguaeg on ühtlaselt jaotunud ja kõik on saanud kasulikke minuteid. Koos minnakse ka hooaja teisele poolele vastu.

Treener Sander:”Poisid on kõvasti juurde pannud ja võtavad neile ette antud väljakutseid huviga vastu. Kõik on sammu edasi teinud ja see on meie jaoks ka tähtis. Läbi treeningtaseme tõusu, teeme ka kvaliteedis tõusu. Samuti on hea meel, et lapsevanemad on poisse mängudel toetamas ja ka mõistvalt treenerite otsustesse suhtunud. Nii on hea koostööd teha! Saame ainult paremaks minna!”

Järgmisel korral kogunevad poisid 29. nädalal, et mõned treeningud enne Saaremaa Cupi koos teha. Saarele võistlustele sõidetakse 23-28. juuli. Liigakohtumised jätkuvad augusti alguses.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud