UncategorizedUudisedU11 | Kolmas võit järjest!

mai 16, 20170

 

Pühapäeval jätkasid meie FC Kose (07) poisid U11 liigas ning tegid seda edukalt! Kolmas võit järjest õnnestus teenida seekord Kotka staadionil, kui FC Flora Rohevalged (07) alistati tulemusega 5:2.

Head ründeteravust näidanud “Apelsinid” asusid korraliku tempoga mängus juhtima ning saavutasid poolajaks 3:1 edu. Teisel mängupoolel õnnestus veel kaks tabamust lisada ning vastaste värav tulemust ümber ei pööranud. Esimese nelja mänguga on nüüd saadud 1 kaotus ja 3 võitu, mis on kindlasti positiivne ja annab korraliku aluse, kust edasi minna.

Treener Rene Aljas: ” Mängus oli palju väga häid hetki ja õigeid lahendusi, kuid samuti ka parandamisruumi igal pool. Poisid teavad, kus saab juurde panna ja mis juba paremini välja tuleb. Oleme mängu ülesehitusega tegelenud ja väljas treenides üritanud platsi tunnetust saavutada. Usun, et oleme seal märkimisväärseid samme õiges suunas teinud, kuid kindlasti jätkame arengut. Rõõmu teeb, et poisid on hingega asja kallal ja tahavad õppida! Mängupilt läheb meil paremuse suunas.”

Järgmise kohtumise peab FC Kose (07) juba eeloleval pühapäeval, kui kodusel Kose Gümnaasiumi staadionil võõrustatakse FCI Tallinn (07) võistkonda. Kohtumine algab 10:30 ja poisid ootavad kõiki kaasa elama!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

http://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud