UncategorizedUudisedU11 | Pärast puhkust kaotus

august 10, 20170

U11 liigas pidas teisipäeval, 8.08 oma esimese kohtumise pärast suvepuhkust FC Kose (07). ees ootas sellel aastal meie alagrupis ainult võite tunnistanud Viimsi MRJK II (07) – paras pähkel, et suvemelust ärgata!

Viimsi Pargi palliplatsi kunstmurul peetud kohtumine oli eelduste vääriline. Mõlemad meeskonnad näitasid huvitavat jalgpalli ning lõid ohtralt võimalusi. Alustasime aktiivselt ja asusime ilusast kauglöögist juhtima 1:0. Peagi sai ka Viimsi oma mänguplaani paika ja kostitas meid kahe vastusega – 2:1 nemad ette! See ei olnud veel meie viimane sõna. Nurgalöögist suutsime palli võrku lüüa ning viigistada. Lõpus oli Viimsi aga kogenum ja realiseeris väikese vahega kaks meie möödalaskmist ja võitis tõeliselt põneva kohtumise 4:2.

Treener Rene: “Päris ausalt võib öelda, et olen rahul. Poisid näitasid palju selliseid lahendusi, mida aasta esimesel poolel harjutasime ning polnud sugugi suvega need peast läinud. Kohati suutsime palliga väga enesekindlalt ja targalt mängida. Kõik olid tublid ja siit on hea treeningrütmi naasta!”

Järgmise mängu peab FC Kose (07) juba pühapäeval, kui Kose Gümnaasiumi staadionil kell 10:30 võõrustatakse Nõmme Kalju FC III (07) võistkonda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

http://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud