UncategorizedUudisedFC Kose (07) käis Haapsalu Cupil!

märts 12, 20170

 

Eile, 11.03 käisime FC Kose (07) võistkonnaga Haapsalu Cup turniiril. Pikk päev andis nii võite kui kaotusi, kuid põnevust kindlasti igasse mängu!

Alustasime päeva kogunemisega Kose Kultuurikeskuse ees ning jagasime poisid autodesse ning ekipaažid olidki valmis startima. Võistkonna suurus sai sellel turniiril olla kuni 12 mängijat ja kasutasime seda maksimaalselt ära. Turniir toimus seekord Haapsalu Weidemanni spordihoones, kus väljak oli mõnusalt suur. Mänguajaks oli sätitud tabloole igaks kohtumiseks 13 minutit.

Esimeseks vastaseks oli meil Kalju FC Must II. Pikalt väravateta püsinud kohtumises õnnestus nõmmekatel esimene tabamus leida ning see sai ka määravaks. Lõpueel löödud väravatest meile 0:3 kaotus.

Teiseks vastaseks Saku Sporting II. Siin oli tulevärki igale maitsele. Küll kolisesid väravaraamid, küll tegid väravavahid head tööd, küll oli ebaõnne, kuid taas säras tablool seis pikalt muutumatuna. Õnn naeratas Sportingu poistele, kellel õnnestus raske nurga alt kaarpall üle puurivahi meie värava tagumisse nurka sokutada. Üritasime küll tagasi lüüa, aga latist lähemale ei pääsenud – 0:1. Kaotus poisse ei rõõmustanud, kuid tuju tõstis mängumootori käima saamine.

Kolmandas voorus tuli vastu Läänemaa JK I. Poisid lõid eelmistest kohtumistest jala sisse jäänud väravad siin tagant järele ära. Ladusalt kulgenud mängu võitsime 4:1.

Alagrupi viimases kohtumises mängisime Keila JK võistkonnaga. Põnevas mängus omasime kontrolli, kuid mängu varem ära otsustada ei suutnud. Siiski mängisime kindlalt ja teenitud 1:0 võit jättis meid ootele.

Alagrupi seis oli väga põnev ning ka meie jaoks otsustavas mängus kohtusid Saku Sporting II ja Läänemaa JK I omavahel. Kohamängudele pääsemiseks ei tohtinud see kohtumine ei viiki jääda ega lõppeda Läänemaa minimaalse võiduga. Meie kahjuks ja teiste rõõmuks võitis Läänemaa just 1:0 penaltist löödud väravast ning see tähendas, et seekordne turniir meie jaoks lõppes.

A alagrupp:

Läänemaa JK I 9 p

Nõmme Kalju FC Must II 9 p

Saku Sporting II 6 p

FC Kose 6 p

Keila JK 0 p

  • Saku edestas meid väravatevahega: nendel 4-3, meil 5-5.

Nii napilt jäime kohamängudelt välja!

Seega turniirilt 2 võitu ja 2 kaotust, kuid kindlasti hulganisti emotsioone ja põnevust. Poisid olid väga tublid, et suutsid tõusvas joones mängida.

Treener Rene: „ Hea turniir! Kõik 12 poissi said võrdselt mängida ning andsid tubli panuse. Esimene kohtumine ei kukkunud loodetult välja, aga eks seal oli natuke ka liialt ärevust. Mäng – mängult parandasime oma mängu ja treenerid jäid pildiga väga rahule. Poisid olid tublid ning usun, et nad said ka treenimiseks indu juurde!“

Turniiri korraldajate poolt nimetati meil „Tubliks pingutajaks“ – väravavaht Ander Mõttus.

 

Poolfinaalides kohtusid Kalju võistkonnad Must I ja II omavahel ning finaali pääses meie alagrupis mänginud Must II. Teises poolfinaalis saatis edu samuti meie grupikaaslast Läänemaa JK I võistkonda, kes sai jagu Kohila JK Püsivusest.

3-4. koha mängus alistas Nõmme Kalju FC Must I Kohila JK Püsivuse 2:1. Finaalis madistasid Kalju Must II ja Läänemaa JK. Normaalaeg 1:1 ja edasi penaltiseeria. Penaltites olid täpsemad 4:3 Nõmme poisid.

 

Haapsalu Cup tulemused:

  1. Nõmme Kalju FC Must II
  2. Läänemaa JK I
  3. Nõmme Kalju FC Must I
  4. Kohila JK Püsivus

 

FC Kose klubi ja (07) treenerid tänavad lapsevanemaid, kes aitasid meid turniirile ja omadele kaasa elasid! Suured tänud ka korraldajatele ning aitäh kutsumast! Oli põnev päev!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FC KOSE TOETAJAD

https://www.fckose.ee/wp-content/uploads/2023/11/logo_V4.png

FC Kose Kõik õigused kaitstud